Kabakları soyup bir kaba rendeliyoruz ve maydanoz, dereotu, taze soğan, peynir, yumurta, baharatlar ve unu ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Fırını 200° C'ye ısıtıyoruz.
Fırın kabımızı cok az sıvı yağ ile yağlıyoruz, karışımı icine döküp üzerine kaşar rendesini serpiyoruz ve yaklaşık 40 dak. üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Bu sitede yayınlanan metin, fotoğraf, logo ve fikir eserlerinin her hakkı Begüm İyigün'e aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilmeden hiçbir şekilde kullanılamaz!
2 yorum:
Ne güzel bir görüntü. Ellerine sağlık !
Ellerinize sağlık nefis görünüyor.
Ben o minik kalpleri yerim:))))
sevgiler...
Yorum Gönder