Baharatları isteyinize göre coğaltıp veya azaltabilirsiniz. Böyle benim cok hoşuma gidiyor. 4 cay kaşığı pulbiberle epey acı oluyor. Tabiki herkeze aynı acı farklı gelebiliyor. Az koyup, sonra tatmakta yarar var :)
Cevizlerin birazını iri kırıyoruz, birazını ince cekiyoruz. Beyazpeyniri ufalıyoruz. Sarımsağı eziyoruz.
Bu sitede yayınlanan metin, fotoğraf, logo ve fikir eserlerinin her hakkı Begüm İyigün'e aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilmeden hiçbir şekilde kullanılamaz!
6 yorum:
Mmmm, bayılırım bu lezzete.. Ellerine sağlık Begüm'cüm.. Sıradaki tarif de enfes görünüyor, sabırsızlıkla bekliyorum :)
Harika görünüyor, ellerine saglik canim. Güzel bir hafta diliyorum, hoscakal.
Ne kadar lezzetli gorunuyor, annemlerde sobanin uzerinde ekmegi kizartir, uzerine cemen surup yerdik...ellerine saglik :)
hmmmm ekmek dilimleri nefis görünüyor.Ellerine saglik..
Sevgilerimle.....
şu anda elimde buna benzer bi çemen var..bayılarak yiyorum nefis oluyor...
ellerine sağlık..harika görünüyor...
Bende cok severim malesef elimdeki bitti..Yine hazirlamaliyim..Ellerine saglik canim
SEVGILER
Yorum Gönder