16 Haziran 2008 Pazartesi

Sponge Bob & Hello Kitty Pastası

Bu iki pastayı canım arkadaşım, ablam gibi gördüğüm Yeşim ablanın cocukları Emre ve Ecem icin hazırladım. Bunlar benim ilk şeker hamurlu pastalarımdı. Önceden bir deneme yapmak istemştim ama hic vakit bulamadımdı. Tabiki böyle beni bir korku sardı, ya güzel kaplayamazsam diye... Besmele cekip başladım... sonuc korkduğumdan coook daha güzel oldu :) Biraz uzun sürdü ama... ilk seferlik olabilir artık. Sabah 10'da başladım, öğlenden sonra 4'de bittim. Ama tabiki bunun icine birde kahvaltımız girdi ve arada sırada tuanacığa mama icirmeye uğraştım (pek huysuz bu aralar, dişleri bir cıkmak bilmedi :( inşallah yaz tatilimize kadar biraz rahatlar canım kızım). Yani son pastayıda bitirdim, 5 dak. icinde hazırlandım ve hemen gittik canlarımın doğumgünü partisine. Nerdeyse 2 saat gecikmeyle. İyiki pasta en son yeniyor :)



Emre'ciğim, Ecem'ciğim size ailenizle, sevdiklerinizle birlike sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun nice yıllar diliyorum.
Pastaları beyenmişsinizdir inşallah. Gördüğüm kadarıyla beyendiniz :)

İyiki kimse sormadı bana bu zavallı sponge bob'un burnu niye yok diye. Coook üzüldüm, acelede burnunu üzerine yerleştirmeye unutuvermişim. Fark ettiğimde cok gecti artık. Emrenin pastadaki mumları üflerken fotorafını cekdiğim an görü verdim... Her neyse, benden başka kimse fark ettmedi galiba :)


10 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Begüm'cüm bravo, ilk denemende bu kadar başarılı olduysan kimbilir yapa yapa neler çıkarırsın ortaya .) Burnu ben de farketmedim, için rahat olsun.. Her ikisi de çok güzel, ellerine sağlık canım..

Jasminskager dedi ki...

Canim ne guzel olmus pastalarin boyle
ilk defa yaptim diyorsun ilki boyleyse senden korkulur.Sayfanda artik cok guzel pastalar bizleri bekliyor demektir.Neyse canim sozu uzattim mektup gibi oldu.Bende beklerim hoscakal.

NiNo dedi ki...

Tum blogdaki postlara baktım çok lezzetli ve özenle yapılmıs hepsi.Ellerine saglık.

Mebrule dedi ki...

Canim vallahi pes... Ilk denemen icin inanilmaz guzel pastalar yapmissin. Cok begendim. O kadar ince calismissin ki burnu hic farketmedim bile. Tebrik ederim...

Ellerine saglik...

Kendine iyi bak...

Adsız dedi ki...

begüm merhaba tek kelimeyle mükemmel olmuş.ellerine sağlık..

Pelin dedi ki...

Begüm merhaba,
Pastalar harika olmuş hem de ilk denemede! Hem de iki tane birden!
Ellerine sağlık

Yemekbahane dedi ki...

Begüm merhaba,
İlk deneme demeye bin şahit lazım.Benim ilk yaptığım pastalar bunun yanından dahi geçemez :)
Ellerine sağlık.
Gelecek tarif için şimdiden ağzımın suyu aktı.

Sevgiler
Müge

pelince dedi ki...

Begüm pastaları nefis süslemişsin,tüm detaylar çok güzel
Ellerine sağlık

NİLÜFER dedi ki...

ELİNE SAĞLIK İLK DENEME BUYSA SONRAKİLER KİM BİLİR NASIL GÜZEL OLUR TEBRİK EDERİM

cennebazz dedi ki...

begümcüüümm bi süredir ziyaret edemiyordum seni.kusuruma bakma nolur.ama bugün ziyarete gelince özlediğimi farkettim.fındıkkurdunu da pastalarını mamalarınıda:))
ellerine sağlık canım benimm...
öpüyorum...
duygu...