Gerekli Malzemeler:
- yaklaşık 16 Milföy Hamuru (Ben büyük dikdörtgen Hamur kullandım ve kendim karelere kesdim)
- ½ kangal sucuk
- 1 su bardağı kaşar peynir rendesi
- 1 tatlı kaşığı tuzot
- 2-3 yemek kaşığı ketchup
- 1 yumurta sarısı
- cörekotu, susam
- Sucuğu kücük kücük küp şeklinde kesiyoruz, kaşarı rendeliyoruz.
- Fırını 200° C'ye ısıtıyoruz.
- Bir kasede sucuk, kaşar peynir, tuzot ve ketchup'ı karıştırıyoruz.
- Bu karışımı milföylere alıp dilediğimiz şekilde kapatıp yumurta sarısı sürüp cörekotu veya susam serpiyoruz ve üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun...
13 yorum:
Ellerine sağlık Begümcüğüm.Çok pratik bir tarif.Sağol.Ben de beklerim.Sevgiler...
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar sevgiler
Begüm bu nefis pağaçalar(şekerlemeler) harika olmuş,ellerine sağlık...
Sevgiler.
Begümcüğüm,
Sabah sabah ne güzel olurdu çayımın yayında olsaydı bir tane.(Çok devrik bir cümle oldu galiba:))
Ellerine sağlık
Sevgiler
Canım harika olmuşlar ellerine sağlık sevgiler...
çok pratik ve leziz olmuş.
Ellerine sağlık
şeker gibi gorunuyorlar sanki milfoyu acınca cıkacaklardan haberdar değilmişiz gibi süpermiş :)
mmmm nefiss gözüküyor ellerine saglık kahvaltılık olmuş bebegin büyüyordur artık yakında oda sana yardımcı olurr :)) sevgilerle canım kızını öpüyorum
Çıtır çıtır, nefis lezzetlerle dolu şekerler:) Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık
Sevgiler
çok pratik ve eminim ki çok ta lezzetlidir. ellerine sağlık canım.
sevgiler
Şeker gibi sunumu olana bayıldım, özellikle doğumgünü sofralarında çok ilgi görür ;)
Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor. bu arada resimdeki melek seninmi... maşallah çok tatlı...
sıkça yaptığım pratik ve leziz bir poğaça elelrine sağlık canım...
ayrıca şeker şeklinde sarman da çok şık olmuş..
ellerine sağlık canım afiyet şeker olsun
sevgiler
Yorum Gönder